HemOm mig

Om mig

Jag heter Ing-Marie och jag har sysslat med dieter i hela mitt liv. Höll vikten på si sådär på 7 kilos övervikt länge men är nu nere på en vikt som ger ett BMI på 25. Ligger på ca 80 cm runt magen men enligt Mosleys senaste jag såg borde det vara 75 cm istället. Han tog ett snöre och måttade längden sen skulle midjemåttet vara under halva längden. Jag går mycket (tack vare vår blandrashund Alice) och försöker ligga på minst 8000 steg om dagen och när jag kollar min Fitbits statistik så är det inte varje vecka det lyckas. Jag har en Fitbit Luxe nu som jag älskar. Sömnen är ett annat projekt som lyckas periodvis men det går lite upp och ner. Försöker få minst 6 timmar och enligt nämnda Fitbit så lyckas jag några dagar i veckan.

Teneriffa nov 19, -6 kg
halsovinst.se Ing-Marie
Här är jag på Cypern i juni 19, i skulpturparken vid Ayia Napa.

Min hälsa har strulat sen jag var baby. Växte delvis upp på barnsjukhus över hela Sverige där de skulle kurera min astma, vilket aldrig lyckades. Den är kvar! P g av all medicinering är jag inte speciellt lång och det är nog en av anledningarna till min eviga övervikt. Jag är för kort helt enkelt!

Jag är programmerare sen 70-talet och använder det till att göra hemsidor idag. Jag är även utbildad lärare och har jobbat både i grundskolan och med Sfi. Jag har även läst Feng Shui i drygt 2 år.