Hemhälsa Corona

Corona

Posted in : hälsa, hälsa, mat, maghälsa, hälsovinst, LCHF, LCHF-recept on by : ingmariehu

Jag har idag försökt beställa mat på mathem.se men de kan leverera nästa onsdag! Jag behöver mat nu. Vill helst inte gå i affären men mannen, som aldrig handlar får gå dit. Det går inte att köpa Ipren eller toapapper här. Undrar så över toapappret? Det tillverkas ju i Sverige och kommer inte ta slut.

Gjorde god torsk med äggsås till lunch idag.

Torskbitarna (Findus 4-pack torskrygg fryst) la jag i mikron efter att jag lagt på smör och örtsalt samt peppar. De fick gå på 900 (max på min Micro) ca 8-10 min. Jag började med 6 och sen vände jag dem upp och ner och kryddade lite till. Flyttade in ytterbitarna till mitten.

Äggsåsen hittade jag på Dietdoctor.com. Gjorde lite på en höft och det blev jättegott.

Serverade blomkålsmos till och den gjorde jag på ett blomkålshuvud som jag delade i små bitar och kokte mjuk i lite vatten. Behöll lite vatten och hällde sen på grädde och parmesanost och rikligt med smör. Salt och peppar. Körde med stavmixer och det blev så bra.