Hemhälsa Kurs igen

Kurs igen

Posted in : hälsa, hälsa, mat, maghälsa, hälsovinst, Ketogen, Ketos, LCHF, LCHF-recept, mat on by : ingmariehu Etiketter: , ,

Nu har jag varit på kurs hos Arteget igen och lärt mig bl a om Enneagramet som är spännande lärdom.

Maten håller vi bra även om jag inte släppt tex grädde vilket vi kanske skulle. Är inte så mycket i ketos som jag skulle vilja. Urin-ketostixen ligger för mig på 1,5 och borde minst ligga på 4. Enligt Martina Johansson som jag ska lyssna på, på onsdag, ska det ligga ännu högre om man verkligen är i ketos. Hon har nyligen kommit ut med boken Keto vilken jag börjat läsa.

Har varit och tränat idag och det känns skönt. Tycker även Bosse verkar må bra av träningen.

Gjorde ett gott mos igår på nästan 1 blomkålshuvud och 1 broccolistånd med mycket smör och kokosfett i samt 3 vitlöksklyftor. Vi åt det till kött köpt i saluhallen som var riktigt mört.