Hemhälsa Hemkommen

Hemkommen

Posted in : hälsa, hälsa, mat, maghälsa, LCHF, mat, restaurang on by : ingmariehu

Efter en vecka på Teneriffa kom jag hem i går kväll. Min väninna hade gått ner i vik och jag är så glad för hennes skull. Vågen stod still för mig men nu vet jag hur jag ska äta när jag inte längre behöver gå ner i vikt. Vi drack vin varje dag och jag gick inte upp i vikt. Knäet blev också bra.

Vi åt LCHF-Viktväktarmat och frånsett någon liten kanarisk potatis och dagen vi firade min väninnas 50-årsdag så åt vi inget som inte ingår i min matplan. Annika valde viktväktarna eftersom hon vill kunna fortsätta med frukt och rotfrukter. Jag körde på med min LCHF. Ganska enkelt med stora bufféer med sallad och grönsaker. Det enda vi saknade var linfrö och bär. Inga bär serverades på hela veckan. Linfrö jagade vi i småbyarna runt om men kunde inte hitta varken på Lidel eller i lokala mataffärer.