Hemhälsa Restaurangbesök

Restaurangbesök

Posted in : hälsa, hälsa, mat, maghälsa, Ketogen, Ketos, LCHF, mat, Okategoriserade, restaurang on by : ingmariehu Etiketter: ,

Idag klarade jag av första restaurangbesöket på ketogen kost och det känndes som att det gick bra. En köttbit med smör, sallad utan dressing och ugnsbakade grönsaker. Älskar vår restaurang Torget här i Västar Hamnen för man får ha hund med sig. Sen har de bra mat också.

Har inhandlat Ketostix på apoteket för att kolla ketoner i urinen. Har inte testat ännu. Läser mycket på www.dietdoctor.se Helt klart är att det är mer optimalt att köpa en blodketonmätare men mycket dyrare. Hoppas klara mig med dessa. På vårdcentralen i onsdags morse blev sköterskan förskräckt för jag hade höga ketonvärde. Låg tydligen på gränsen för svält men försöker äta igen efter en rejäl hälsodipp.